Contact us for log-in details:
info@dymak.nl


KWALITEITSBEWAKING

Dymak heeft zelf kwaliteitsbewakers in dienst genomen voor alle productiegebieden. De inspecteurs zijn gewoonlijk werknemers die een aantal jaar ervaring hebben als productiemanager. Doordat ze dagelijks contact onderhouden met de fabrieken, kunnen ze fouten in het productieproces al voor de levering herstellen. Bovendien worden de producten gekeurd voordat ze door Dymak zelf worden opgeslagen. Als gevolg van deze stelselmatige controle en feedback lag het foutpercentage van Dymak in 2012 voor het eerst lager dan een ½ %.

Proces

Dymak heeft de volledige controle over productontwikkeling, productie, verpakking en levering. Wij schuiven de verantwoordelijkheid niet af op willekeurige agenten in China of India, maar nemen zelf verantwoording voor het gehele proces. Dit zorgt ervoor dan we zichtbaar blijven en de controle houden en dit delen we met onze klanten. Dymak is een open bedrijf en als u dat wilt, krijgt u rechtstreeks toegang tot de fabrieken waar uw producten worden geproduceerd.

Prijs

In China, India en andere regio’s liggen prijzen niet vast. Ze schommelen constant op en neer onder invloed van het seizoen, de boekingsvolgorde van de afzonderlijke fabrieken, persoonlijke verhoudingen etc. Er is geen enkele garantie dat een goede prijs voor vandaag dat ook voor morgen zal zijn. Dymak heeft dagelijks contact met de fabrieken en blijft daardoor constant op de hoogte van ontwikkelingen en is niet afhankelijk van vluchtige informatie vergaard op (vak)beurzen. Deze actuele informatie en onze kennis van ons product verzekert u altijd van een juiste prijs.

Diensten met een toegevoegde waarde

Onze geselecteerde ondernemers in China en onze kundige medewerkers combineren opslag en verscheping met alle noodzakelijke stappen in uw productieproces. Dit is inclusief productie, verpakking, kwaliteitsbewaking, het opstellen van de juiste formaliteiten en (op verzoek) valtesten. Nog afgezien van de toegevoegde waarde voor uw product, bespaart u met deze diensten ook tijd en geld.

At Dymak we have full control over product development, production, packaging and delivery.