Contact us for log-in details:
info@dymak.nl


LOGISTIEK

Een van de belangrijkste sleutels tot het succes van een internationaal opererende handelsonderneming is een efficiënte afdeling logistiek. Dit staat garant voor de betrouwbaarheid van de informatie en de correcte planning voor de aflevering van de goederen. Voor Dymak betekent logistiek meer dan alleen het vervoeren van uw producten van de ene locatie naar de andere. Voor ons gaat het meer om het tegemoetkomen aan uw wensen in het deel daartussen. Naast het transport van producten door de lucht, over land en over zee, kunnen we ook opslag, kwaliteitsbeheer, labellen, samenvoeging, het afhandelen van douaneformaliteiten en projectlogistiek voor u verzorgen als onderdeel van onze geïntegreerde oplossingen.

Dymak richt zich sterk op tijdige leveringen. Al drie weken voor aflevering wordt er een begin gemaakt met het leveringsproces door het boeken van containercapaciteit. Daarna volgen een aantal controles van verpakkingsmaterialen, het verpakken op pallets en het laden van de container. Afhankelijk van het seizoen en het gebruikte materiaal worden er vochtvangers in de container gezet om schimmelvorming te voorkomen. Als u heeft besloten Dymak om informatie te vragen, zult u ontdekken dat wij binnen de sector de grootste leverancier zijn met een goede reputatie op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

Overzicht van de pijplijn

Het kan een hele opgave zijn om uit te zoeken welk product, wanneer binnen zal komen, zodat u het aan uw klanten kunt leveren. Dymak kan u een computerbestand aanleveren met een totaalpakket aan informatie over artikelnummers, hoeveelheden, leverdatum etc. om uw eigen productie, verpakking en verkoop te optimaliseren.

Samenvoegen

Dymak kan producten die afkomstig zijn uit verschillende fabrieken in één container samenvoegen. Hierdoor kunt u veel verschillende ontwerpen uitkiezen om uw voorraad en logistiek te optimaliseren.

Track & Trace

Met Track & Trace van Dymak kunt u te allen tijde uw order volgen en de geschatte aankomsttijd opvragen. Er kan informatie worden opgevraagd over alle openstaande orders, zodat u altijd op de hoogte bent en kosten kunt besparen.

Customer satisfaction is imperative at Dymak and providing quality services is what ensures our customers' loyalty