Contact us for log-in details:
info@dymak.nl


OPLOSSINGEN

Dymak is een van de snelst groeiende spelers op de markt. Ons succes is voornamelijk gebaseerd op een toename van verkopen aan ons vaste klantenbestand en wij zien dit als een uiting van klanttevredenheid. In totaal komt 80% van de inkomsten van Dymak uit innovaties en voor ons zijn nieuw ontwikkelde producten de beste garantie voor het succes van onze klanten. Het voortbouwen op consumententrends, gecombineerd met de ervaring die we hebben opgedaan bij het ontwikkelen van meer dan 50.000 producten, stelt ons in staat de perfecte maatoplossing voor uw bedrijf te creëren. Of het nu gaat om potten, manden, emmers of stickers voor om het even welke gelegenheid of vakantie; wij kunnen het produceren. Wij hebben ons eigen platform voor productontwikkeling opgezet om te garanderen dat de duizenden nieuwe producten per jaar efficiënt door Dymak worden ontwikkeld. Dit is de IT-oplossing die concurrerende prijzen mogelijke maakt – zelfs voor de kleinere series. Wij hebben ervoor gekozen onze klanten te ondersteunen in de vorm van productontwikkeling, service, productie en documentatie – dat is waarom Dymak de juiste leverancier voor u is!

Inspirerende catalogi

Daarnaast brengt Dymak elk jaar ook een serie catalogi uit. Het voornaamste doel van deze catalogi is inspiratie voor onze klanten. Wij kunnen natuurlijk de ontwerpen leveren die in de catalogus staan, maar vaak gebruiken onze klanten en hun toegewezen Key Account Managers het ontwerp alleen als basisidee voor het eindproduct. Vraagt u gerust een catalogus in boekvorm of een versie in hoge resolutie bij ons op. Samen kunnen we onze ideeën laten groeien.

Web Showroom

In onze online showroom zijn meer dan 100.000 afbeeldingen beschikbaar die zijn geselecteerd uit internationale beurzen, fabrieksbezoeken, winkelketens etc. Deze afbeeldingen dienen als inspiratiebron zodat u samen met uw Key Account Manager duizenden ontwerpen kunt bekijken. Een zoekopdracht met de woorden: “pot”, “keramiek” of “Kerst” levert meer dan 10.000 resultaten op om uit te kiezen. Dit alles is beschikbaar via een IT-platform dat speciaal is gecreëerd om onze klanten op een eenvoudige manier toegang te geven tot informatie. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de Web Showroom.

Fabrieksbezoeken

Dymak organiseert regelmatig bezoeken aan keramiekfabrieken in China. Wij hebben ervaren dat zulke bezoeken zich meestal terugverdienen, omdat het de klant en de medewerkers van Dymak in de gelegenheid stelt unieke producten te ontwikkelen die exclusief zijn afgestemd op de wensen van onze klanten.

We strive to develop unique products, customized exclusively for each of our customers’ needs