Contact us for log-in details:
info@dymak.nl


CERTIFICERING

ISO 9001

Kwaliteit vormt de hoeksteen van Dymak en we werken elke dag hard om ervoor te zorgen dat het juiste, hoge kwaliteitsniveau wordt gehaald in de toeleveringsketen. Voor ons was het niet meer dan vanzelfsprekend dat wij gecertificeerd zouden worden volgens de internationale ISO 9001-standaard en daar is in 2009 een certificering voor SA8000 bijgekomen. Dit is een internationale standaard voor sociale verantwoordelijkheid, omdat wij een verantwoorde productie erg belangrijk vinden. Onze dagelijkse focus op kwaliteit en sociale verantwoordelijkheid maakt echter deel uit van ons Dymak-DNA.

Om concurrerend te kunnen zijn, is het belangrijk om een stevige grip te hebben op de kosten. Dymak heeft over de hele wereld toeleveranciers en wij proberen altijd kosteneffectieve oplossingen te vinden voor uw bedrijf. Dit gaat echter nooit ten koste van kwaliteit of sociale verantwoordelijkheid.

De kantoren van Dymak in China in Xiamen en in New Delhi in India staan garant voor een efficiënt productieproces met aandacht voor kwaliteit, logistiek en sociale verantwoordelijkheid. De kantoren zijn gevestigd in het centrum van de belangrijkste productiegebieden en ons team van meer dan 40 Dymak werknemers – inclusief kwaliteitsbewakers in Dehua, Quanzhou, Chaozhou, Fuzhou, Linyi – volgen het productieproces in de fabrieken op de voet.
Dymak staat u ter zijde en kan zelfs ondersteuning bieden bij producttesten, octrooien, speciale verpakkingen en displays.

Klik hier voor de verkoop - en leveringsvoorwaarden.

Download Dymak's Certificering & Documentatie

Download de SA8000-certificering

Download de ISO 9001-certificering

Download het REACH Test 1-rapport

Download het REACH Test 2-rapport

 

 

 

Save

We have more than ten years experience as actors in the Chinese market