Contact us for log-in details:
info@dymak.nl


PRESS

Om journalisten en media sneller toegang te geven tot extra informatie hebben wij voor dit onderdeel achtergrondinformatie, nieuwsberichten, multimedia files en aanvullend materiaal samengesteld. Voor opmerkingen of vragen kunt u contact opnemen met Danielle Hartog, Director van Dymak Holland BV.

Persbericht dd 29 augustus 2016 - Dymak Holland bv op mooie nieuwe locatie

Ontstaansgeschiedenis

Dymak is in 1997 opgericht door Søren Offer Madsen en Claus Bøgelund, die een tuinbouwachtergrond combineerden met het inkopen van producten in Zuidoost-Azie. Søren woont in Apopka, Florida en is zowel commercieel directeur van Dymak als ook de president-directeur van Dymak USA en Claus Bøgelund is de CEO van Dymak.

Merkrichtlijnen

Ons logo en ontwerpconcept zijn een zichtbare uiting van onze strategie. Het logo, de bedrijfskleuren, het ontwerp, het lettertype van het bedrijf en de stijl van de foto’s vormen de basiselementen van ons bedrijfsontwerp.
Gebruik van de Logostandaarden
Het Dymak-logobestand moet worden gebruikt zoals aangeleverd en mag niet worden bewerkt of aangepast. Om ervoor te zorgen dat u het Dymak-logo correct gebruikt; download Dymak's logo en merkrichtlijnen.
Vrije ruimte & Achtergronden
Het Logo moet altijd worden omgeven door royale vrije ruimte (tenminste gelijk aan de breedte en hoogte van het "DM" symbool in het "Dymak"-logo lettertype). Dit zorgt ervoor dat het niet wordt overschaduwd door concurrerende visuals, zoals de tekst en illustraties. Plaats het Logo niet zodanig op een drukke of bewerkte achtergrond dat het af gaat leiden, niet meer opvalt of op enig manier wordt geblokkeerd.
Dymak Icon
Waar dat relevant is, kan het “DM” ontwerp ook alleen worden gebruikt als vetgedrukt icoon om het Dymak-merk als totaal te vertegenwoordigen.
Download
Voeg links naar het logo en icon download toe: .jpeg, .png, .eps

Download Dymak's Company Profile

http://bit.ly/DymakCompanyProfile